Vine i coneix l’escola

Obrim les portes de bat a bat

Us proposem diferents maneres d’apropar-vos i conèixer-nos. Podeu triar la que més us convingui, combinar-les o participar en totes les modalitats.
 
Més concretament enguany oferim una jornada de portes obertes (Experiència Manyanet), entrevistes personalitzades (De tu a tu), visita guiada per l’escola a ple funcionament (En Directe) i finalment uns tallers adreçats als futurs alumnes d’infantil (Just For Kids).
 
Sabem que escollir una escola és una de les decisions més importants i rellevants que com a pares i mares haureu de prendre per atendre les necessitats dels vostres fills i filles i acomplir amb les seves expectatives.  Us ajudarem perquè tingueu les eines adequades per poder prendre una bona decisió.

EXPERIÈNCIA MANYANET

La nostra jornada de portes obertes ofereix diferents experiències on podreu apropar-vos al nostre projecte educatiu i descobrir per què entrar a formar part de la nostra comunitat educativa és una bona elecció. Descobrireu el pilar de la nostra pedagogia, la cultura del cor i de la intel·ligència, que defineix totes les escoles Manyanet.


3 de febrer a les 11 hores.

classe infantil
alumnes batxillerat

DE TU A TU

Amb aquesta modalitat tindràs l’oportunitat de conèixer-nos de manera personalitzada.

A través de l’entrevista amb la direcció i coordinacions de l’etapa podreu resoldre tots els dubtes i donar resposta a les vostres inquietuds que sorgeixen quan hem de prendre una decisió tan important com és escollir la seva futura escola.

També tindreu l’oportunitat de visitar els espais i aules on es porta a terme allò que imprimeix caràcter a l’escola, els aprenentatges.

 

Des del mes de gener (hores a convenir).

EN DIRECTE

Es tracta d’apropar-se fent d’observadors i observadores de com es conviu a les aules i com s’apliquen les metodologies que ens defineixen com una escola que posa en el centre l’alumnat, els seus aprenentatges i el seu creixement personal.

Després d’una petita introducció, farem un passeig per l’escola, on podreu entrar a les aules i veure el nostre dia a dia.

 

14, 15 i 16 de febrer de 9:15 a 10:30 hores.

classe primaria
Nen amb guitarra

JUST FOR KIDS

Veniu i deixeu que el vostre fill i filla sigui el protagonista de la visita, tot participant en dinàmiques que el professorat d’educació infantil haurà dissenyat per passar una molt bona estona tot jugant i aprenent tots plegats, infants, mestres i pares i mares.

 

24 febrer a les 11 hores.

PREINSCRIPCIÓ I SOL·LICITUDS

Les dates de preinscripció i presentació de sol·licituds per a educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria són:

  • Educació infantil (3-6 anys)
    • del 6 al 20 de març
  • Educació primària
    • del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria
    • del 8 al 20 de març

La matrícula: del 18 al 26 de juny.

 

Pel que fa als estudis de batxillerat,  la matrícula és oberta.

secretaria escola

Per a qualsevol dubte truca'ns al 93 311 21 61