Serveis

Els serveis que ofereix la nostra escola

L’escola Manyanet Sant Andreu ofereix una gran varietat de serveis a l’abast de tots els alumnes de l’escola. 

Servei d'acollida

La nostra escola ofereix un servei d’acollida pels nostres alumnes.

 

S’ofereix en horari de matí i de tarda, i l’objectiu és facilitar la conciliació de la vida laboral de les famílies amb els horaris de l’escola.

 

Els horaris són:

Menjador

El col·legi disposa d’instal·lacions de menjador i cuina pròpia, on diàriament es preparen els menús dels escolars que utilitzen aquest servei, amb productes frescos i de primera qualitat. Els menús de l’escola inclouen les adaptacions requerides per a al·lèrgies o intoleràncies de diferents tipus.

 

La nostra proposta alimentària es basa en els paràmetres aconsellats pel Departament  d’Ensenyament de la Generalitat, a més de ser una oferta atractiva especialment enfocada als alumnes. 

 

L’estona de dinar és un moment important. En aquesta estona, els infants i joves sempre estan acompanyats pels monitors propis del centre, qui promouen bons hàbits nutricionals i socials, indispensables per gaudir d’una vida saludable. 

Extraescolars

Les activitats extraescolars són accions formatives organitzades per l’escola que tenen per finalitat facilitar als alumnes el seu desenvolupament integral en aspectes no contemplats en el currículum escolar. Com els serveis escolars, les activitats extraescolars tampoc no tenen caràcter lucratiu i són finançades per les famílies dels alumnes que les realitzen.

 

Les activitats extraescolars formen part de la programació anual de l’escola aprovada pel consell escolar, que també aprova les quotes corresponents d’acord amb el que la legislació vigent estableix al respecte.

Instal·lacions

El nostre centre disposa de noves instal·lacions amb àmplies aules on destaca la diversitat i flexibilitat d’espais per adaptar-los a les necessitats dels alumnes i professors.

Les nostres aules tenen llum natural, projectors i pissarres interactives.

Tots els alumnes poden fer ús dels patis, biblioteca, sales d’informàtica, sala de música, zones de psicomotricitat, menjador amb cuina pròpia…

Els més petits poden gauidir d’un atelier sensorial i espais comuns de jocs.

Pels més grans disposem d’aules per projectes, laboratoris i espais d’estudi. 

Tenim un teatre per ús de tot l’alumnat.

Esports

L’esport és un referent històric de la tradició formativa i educativa a la nostra escola. Des de sempre les activitats esportives han estat una part fonamental en la formació dels nostres alumnes. Els valors que es fomenten des del centre es complementen amb tot allò que es deriva de la pràctica de l’esport a tots els nivells: companyonia, esperit de superació, autoestima, gestió de les emocions, disciplina personal… És per això que des de l’AMPA fomentem i gestionem la pràctica de les diferents disciplines que tarda rere tarda i tots els caps de setmana omplen les nostres pistes i gimnasos d’alumnes que allarguen la seva estada a l’escola per dur a terme la seva activitat preferida, i també d’exalumnes que, un cop acabada la seva vida escolar al centre, hi segueixen vinculats a ell amb la pràctica de l’esport i continuen tenint l’escola com a element de referència a les seves vides.

Vols informació sobre els nostres serveis? Contacta'ns