Programa Colapse

Programa Col·lapse

El divendres dia 1 de desembre els alumnes de 1r de Batxillerat que participen a la matèria de Comunicació van anar al set de TV3 per participar com a públic al Col·lapse, un programa presentat per Ricard Ustrell i que s’emet els dissabtes a la nit.

 

Va ser una experiència molt enriquidora, perquè ens van explicar el funcionament i les interioritats del programa, com portaven als convidats, tan nacionals com estrangers, i ens van donar recomanacions per si volíem estudiar per dedicar-nos al món del periodisme i de la comunicació.

 

Es va emetre el dia 2 de desembre, on van sortir la majoria d’entrevistes gravades: és el que s’anomena un fals directe. Els entrevistats van ser la periodista Glòria Serra, el famós doctor Eduard Estivill i el seu amic i cantant Jack Johnson. Vam tenir la sort d’escoltar en directe a Passenger cantant la seva coneguda cançó Let Her Go. També vam escoltar una entrevista a Joaquim Torres, un conegut arquitecte que ha dissenyat les cases de molts famosos i que va aportar molt ambient al programa.

 

I més coses: càmeres en moviment, regidors coordinant el funcionament del programa, i moltes curiositats que passen desapercebudes quan es mira el programa des de casa. En conclusió, tot i que al plató feia una mica de fred, vam ajudar a “escalfar” l’ambient, ens ho vam passar molt bé i vam viure una experiència enriquidora i inoblidable.