LLIGA DEBAT UAB

Un grup d'alumnes de 1r de BTX està participant en la lliga de debat de la UAB. L'objectiu és fomentar l'ús de la paraula entre els estudiants, a través de l'enfrontament dialèctic entre equips de diferents escoles, que han de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema, que en aquest cas és: calen les fronteres entre països?

TAULA PERIÒDICA INTERACTIVA

Una activitat multidisciplinar, transversal i amb valors

Enguany es compleixen 150 anys de la taula periòdica que el químic rus Dmitri Mendeleev proposava a la comunitat científica de la època, en el seu intent d’organitzar en funció de les seves propietats els 63 elements químics que es coneixien al 1859. Avui dia encara es fa servir i permet estudiar i predir les propietats dels 90 elements que existeixen de forma natural a la Terra i els 118 que es coneixen, si afegim els que l’home ha aconseguit produir a través de la síntesi.

L’ activitat estava concebuda com una activitat d’anglès, per treballar el vocabulari, el redactat i la expressió oral. Però també ha tingut un pes important la competència tecnològica: l’ús del mòbil per gravar les imatges i el so, de programes d’edició per elaborar el vídeo a partir del material en brut, l’ús d’aplicacions informàtiques per compartir la informació... També han hagut de demostrar la capacitat creativa i interpretativa per concebre i executar la idea.

POdeu veure el resultat a:

PRESENTACIONS TREBALLS DE RECERCA

Durant aquesta setmana els alumnes de 2n Batxillerat han realitzat les presentacions orals dels seus treballs de recerca. Moltes felicitats a tots!

TALLER D’ORATÒRIA A CAN FABRA. “ORATORY. YES YOU CAN!”

 

oratoria


Un grup d’alumnes de 1r batxillerat de la nostra escola està participant en el taller d’oratòria en anglès que l’American Space ha organitzat a la biblioteca Ignasi Iglesias, Can Fabra.

El taller, dirigit per Jenny Beacraft, els ensenyarà a presentar les seves idees en públic i desenvolupar la tècnica de comunicació de veu i cos. Estem segurs que els serà de molta utilitat, tant per practicar el seu anglès com per aprendre a comunicar-se en públic.