Nom Escola

nom blanc

Idiomes

Pensant en la formació i el futur dels nostres alumnes, som conscients de la importància que coneguin i tinguin relació amb nois i noies d’altres cultures i països. Per aquest motiu, continuem amb el nostre programa internacional:

Els alumnes de 6è d’E.P. faran dos intercanvis. Un amb l’escola Chiddingstone i un altre amb l’escola St. John’s Primary School, totes dues a Kent, Anglaterra podreu seguir-los en el blog següent:

Chiddingstone

Els alumnes de 1r de Batxillerat fan un intercanvi amb l’escola Our Lady of Good Counsel, a Maryland, Estats Units. En podeu fer el seguiment en el blog següent: tiu, continuem amb el nostre programa internacional:

Maryland

També es fa un intercanvi, a 2n d’ESO, amb l’escola Felix Klein Gymnasium, a Göttingen, Alemanya:

Göttingen

Tenim un altre intercanvi, a 3r d’ESO, amb l’escola Oxted (Oxted, Anglaterra):

Oxted

Aquest curs, i fins al 2015, tenim ocasió de participar en un programa europeu COMENIUS. Aquest programa té com a objectiu reforçar la dimensió europea en el camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperación entre centres educatius. També en podeu fer el seguiment a través d’aquest blog:

Comenius

Enguany un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat fan un programa d’intercanvi amb l’escola North Niles High School de Chicago. En podeu fer el seguiment en el blog:

Chicago

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO estan realitzant un programa sobre “FOOD EDUCATION” amb l’escola Don Bosco (Borgomanero, Itàlia). També podeu seguir aquesta feina a través del blog:

Food Education