TALLER D’ORATÒRIA A CAN FABRA. “ORATORY. YES YOU CAN!”

 

oratoria


Un grup d’alumnes de 1r batxillerat de la nostra escola està participant en el taller d’oratòria en anglès que l’American Space ha organitzat a la biblioteca Ignasi Iglesias, Can Fabra.

El taller, dirigit per Jenny Beacraft, els ensenyarà a presentar les seves idees en públic i desenvolupar la tècnica de comunicació de veu i cos. Estem segurs que els serà de molta utilitat, tant per practicar el seu anglès com per aprendre a comunicar-se en públic.

JORNADES DE PORTES OBERTES 2019-2020

Dissabte, 9 de Febrer, 11 a 13 h

Reunió informativa 11:15 h

Per sol·licitar entrevistes:

93 311 21 61

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

VISITA A LES AULES D'INFANTIL PER ALUMNES NOUS DE P3 i P4 EN HORES LECTIVES

Cal omplir el següent formulari:

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Visites a P3 i P4 en horari lectiu.

ENTREVISTES PERSONALITZADES:

DOLORS ESPINOSA

Directora Infantil i primària

DILLUNS-DIMARTS-DIMECRES 15:15 a 17 h

JOSEP M. CRESPO

Director Secundària

DIMECRES 15:30 a 17 h

ROSA M. MARTÍNEZ

Coordinadora Batxillerat

HORARI A CONVENIR

Per concertar entrevista personalitzada truqueu a secretaria al 933112161 o envieu correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PROJECTES INTERDISCIPLINARS

 

projectes interd

 

Durant aquests dies hem canviat el ritme de les classes.  No hem tingut el mateix horari, no hem fet les matèries ordinàries però les hem treballat totes.  Cada curs ha estat treballant un projecte de comprensió, en el format ABP (Aprenentatge basat en problemes). Hem estudiat la història viva de Sant Andreu parlant amb els avis i també fent representacions teatrals. Hem gaudit de la cultura de l'Índia i com expliquen contes amb els dibuixos Warli.  També hem fet recerca sobre els entorns naturals de Catalunya.

prjmanyanet 2020

 

El projecte d'innovació que estem duent a terme en els nostres centres queda recollit en els acords d'educació del XXIIè Capítol General celebrat a Begues el gener de 2011. L'objectiu prioritari demana “l'elaboració d'un projecte d'excel·lència per als nostres centres que permeti respondre els reptes i desafiaments d'una societat que està en permanent canvi.” És en aquest context que formulem en el PEI (Projecte Educatiu Institucional) la nostra visió dels canvis que afecten l’àmbit pedagògic i didàctic.

Els canvis són els següents:

  • Aprenentatge per competències per a la formació personal i social.
  • Escola multidireccional on tots -docents, alumnes i pares- es formen creant comunitats d'aprenentatge.
  • El centre de l'escola és l'alumne/a; atès de forma individual i íntegra, segons les seves capacitats i circumstàncies.
  • Escola integradora, que acull i es bolca cap als més “febles”.
  • L’opció per l'aula cooperativa, emocional, en els seus continguts i formes, l'aula de la creativitat, dels projectes, d'alumnes autònoms i que estimula des d'edats primerenques les intel·ligències de cadascun.

Els objectius del Projecte Manyanet 2020, que ens proposem per posar en marxa en els nostres centres, són els següents:

  1. Implementar una metodologia que contempli la teoria de les Intel·ligències múltiples i diferents metodologies interactives per ajudar tots els alumnes -segons les seves fortaleses i capacitats- a aconseguir objectius d'aprenentatge que siguin útils per a la vida, que els ajudin a resoldre problemes i puguin extrapolar-los a situacions desconegudes.
  2. Treballar el pensament crític i creatiu perquè la reflexió sigui el principi de les seves actuacions, tant per conèixer les pròpies capacitats com per entendre, conviure i treballar amb els altres a l'hora d'aconseguir objectius comuns.
  3. Incorporar el joc, la manipulació, l'experimentació, el treball significatiu i les tecnologies com a recursos propis d'una metodologia activa i innovadora.
  4. Revisar el procés d'avaluació perquè formi part de l'ensenyament i aprenentatge i que l'alumne se’n senti partícip.

D'aquesta manera en el curs 2012-13 va començar a caminar el procés d'innovació, creativitat i excel·lència que transformarà els nostres centres d'ensenyament en centres d'aprenentatge. Volem formar autèntiques comunitats d'aprenentatge on tots aprenguem de tot i de tots per donar resposta als reptes i necessitats d'aquest segle XXI. Amb aquest objectiu comú comptem amb la participació i col·laboració de tots els agents educatius: comunitats religioses, professors, pares, alumnes, personal d'administració i serveis, i també tot allò que té de bo la societat.

PRESENTACIONS TREBALLS DE RECERCA

Durant aquesta setmana els alumnes de 2n Batxillerat han realitzat les presentacions orals dels seus treballs de recerca. Moltes felicitats a tots!

Subcategories